Şu anda okuyorsunuz
Onlar Ermiş Muradına

Onlar Ermiş Muradına

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yerel basına yıllarını vermiş ve ayrıca Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi İsa TURHAN geçtiğimiz günlerde hayatını Füsun Hanım ile birleştirdi.

Darıca Belediyesine ait Teras Restaurant’da düzenlenen düğünde İsa ve Füsun çiftini yakınları yalnız bırakmadı. Nikahlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BIYIK kıyarken, düğüne Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan AKTAŞ , Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail ÇİLER, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt ŞENTÜRK, Ayhan Naci YILMAZ, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Levent ALTUN, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Bahar Kaymakçı ERDOĞAN, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet OĞUZ, gazeteciler ve çok sayıda davetli dost ve arkadaşları katıldı.

İlginizi Çekebilir
caner

La Femme Nicomedia ailesi olarak çıktıkları bu yolda İsa ve Füsun çiftine bir ömür boyu mutluluk ve esenlikler diliyoruz.

Bu içeriğe tepkiniz nasıl oldu?
Bayıldım
0
Kızgın
0
Komik
0
Şaşkın
0
Üzgün
0
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!

Bir cevap bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Türkiye'den ve Dünya’dan kadınlara öncelikli olarak, bütün kesimi ilgilendiren haberler tarafımızca bizzat yapılmaktadır. La Femme Nicomedia bir markadır. Her hakkı saklıdır. Bu websitesinde yer alan hiçbir metin/haber izin almadan kopyalanamaz.

Yukarı Kaydır